OFFICIAL: Fabio Grosso starts his coaching-careerOFFICIELLT: Fabio Grosso startar sin tränarkarriär

OFFICIAL: Fabio Grosso starts his coaching-careerOFFICIELLT: Fabio Grosso startar sin tränarkarriär-->
<!--:en-->OFFICIAL: Fabio Grosso starts his coaching-career<!--:--><!--:sv-->OFFICIELLT: Fabio Grosso startar sin tränarkarriär<!--:-->
March 12, 2014 00:08
( )
SempreInter.com

Grosso 650
Former Inter and Juventus wing-back Fabio Grosso, the man to put the final penalty behind Fabien Barthez during the World Cup-final in 2006 is now starting his career as a football coach after his career as a player. Fabio Grosso was today appointed to the new head-coach of Juventus Primavera-team.Grosso 650
Tidigare Juventus och Inter-ytterbacken Fabio Grosso, mest känd för att ha satt den avgörande straffen bakom Fabien Barthez under VM-final 2006 meddelar idag att han påbörjar sin tränarkarriär efter att ha avslutat sin karriär som spelare för två år sedan. Grosso tar över som huvudtränare för Juventus Primavera.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter