Presidenten Massimo Moratti pratade för några minuter sedan till journalisterna som befinner sig i Trentino. Hans ord har vi så klart översatt för er:

“Vi kommer göra genomtänkta affärer på mercaton, det finns spelare som måste lämna och sedan ska vi se vad Stramaccioni behöver. Det är naturligt att han sedan anpassar sig med formationen och allt annat. Stramaccioni? Han är smart, han är uppmärksam och tar ett stort ansvar. Han är väldigt noggrann med allting.”

Många äldre spelare lämnar..

“Jag tror att det kan hända utan att på något sätt påverka våran tacksamhet för dem. Det är också en möjlighet för vissa av de som lämnar, så om allt görs med sunt förnuft tror jag att det kan analyseras bra sedan. ”

Milans nedmontering?

“Jag vet inte om det händer på riktigt, ur ekonomisk syn är det en smart affär. Sportsligt sett, kommer de om affären blir av ha många alternativ. De stora mästarna som lämnar, är något jag har hört sägas i många år.”

Agnellis ord om att han inte erkänner FIGC räkning av titlarna?

“Det finns inget nytt, han fortsätter säga det han tycker och det är hans åsikt. ”

Är 28 för många?

“Zeman är alltid sympatisk och duktig.”

Steg framåt för Lucas?

“Ja, steg framåt betyder att vi vill se om det finns en möjlighet att bli mer konkreta och finns den möjligheten kommer vi bli mer konkreta. Det är sådant som vi får se, han har väldigt fina egenskaper. Ibland måste man offra för att göra de saker man tycker om, men vi får se.”

Pazzini?

“Han har en stark vilja i sin karaktär. Sedan finns de vissa tekniska och taktiska nödvändigheter som påverkar vilka spelare som måste säljas och köpas.  Att skiljas från många spelare, kommer naturligtvis kännas ledsamt.”

Curva Nords ilska med den röda tröjan?

“Det intresserar mig inte, jag gillar den väldigt mycket, den är fin och jag tar frivilligt ansvaret eftersom att någon också måste köpa den. Det finns ingen anknytning till marknadsföringen, svaret kommer från supportrarna sett till att det är den mest sålda tröjan.”

Sneijder som Eto’o, i ryssland ?

“Jag vet inte om jag ska kalla det en risk, men om det är det ni vill kalla det så finns det en risk. Men jag ser honom som väldigt viktig för Inter utöver den uppmärksamhet han får från andra klubbar.”

Maicon och Stankovic?

“Maicon är en av de bästa och vi håller honom kärt. Stankovic? För alla de här spelarna måste vi värdera situationerna.”

Många unga spelare i det nya Inter?

“Alla unga spelare med talang är intressanta för lagets framtid. Det finns väldigt många spelare och det är en liten risk, men det är en del av fotbollen och jag hoppas de kan ta sig förbi alla risker.”

Juventus bättre än alla andra?

“De har visat sig vara väldigt bra, det måste vi också göra. Jag tror vi kommer få se ett livligt Inter med en bra blandning av erfarna och unga spelare.”

Källa: Fcinternews.it

Sprid artiklarna och sidan genom att trycka på gillaknappen nedan, det är det minsta ni kan göra för att visa er uppskattning för skribenternas jobb.