Efter 3-1 förlusten mot Roma så talade Inter-tränaren Andrea Stramaccioni om matchbilden, om Roma och om kommande Europa League-spel.

Stramaccioni började med att adressera Romas målskytt, Alexander Florenzi, som Stramaccioni själv tränade under sin tid i Roma.

Jag vet att jag tränade honom och lärde honom mycket i Roma, men jag kan inte ta på mig allt för mycket beröm, eftersom han är mycket självlärd och är en stor talang. Han gjorde ett fint mål så, grattis till Florenzi.”

Stramaccioni fortsätter att prata om matchbilden.

Jag tyckte verkligen inte om att se den nedgången, enligt min mening så hade Inter kontroll på matchen och hade spelet i handen. Sen slog blixten ned vid 2-1 målet och av någon anledning så lyckades vi aldrig hämta upp det. Vi tappade kontrollen på Totti och då går det illa. Vi gjorde våra misstag och vi har mycket att jobba på. Det finns bra saker också, men som sagt en del att ta tag i. Vi attackerade bra under första halvlek, men lyckades inte skapa mer och sen föll vi i andra. Så ser det ut och jag tycker inte om att hitta på ursäker.”