Ricky Alvarez är redo att göra sin comeback på planen efter det långa uppehållet han haft på grund av fysiska problem. Ricky pratar i en intervju till Sky Sport 24 om dagens Inter och mycket mer:

“Jag gillar detta Inter, vi har spelare av kvalitet och vi har köpt duktiga spelare. Nu måste vi få laget att fungera och sedan får vi se hur det här mästerskapet går. Jag försöker bli bättre och det motiverar mig. Nu ska jag försöka övertyga Stramaccioni.”

Ricky frågas sedan om han tänkte lämna Inter i somras:

“Jag har aldrig tänkt på det. Jag är glad här och jag har tränat med laget i två veckor nu, det var mitt mål efter operationen i knät. Nu väntar jag bara på tränarens klartecken för att få spela.”

Om hans fysiska status:

“Jag vill tacka den medicinska staben och terapeuterna för allt de har gjort för mig. Tack vare dem mår jag bra nu. Klubben och tränaren gav mig alltid lugn medan jag hade problem med knät. Jag har aldrig lyssnat på ryktena om ett lån och jag ville bara få allting att rulla igen.”

Om Stramaccioni:

“Mister är den som alltid får mig att förstå att jag har möjligheten att spela. För varje match vi ska spela gör han sina val. Jag står bakom hans beslut och jag är redo.”

Om sin position på planen:

“Jag gillar att spela till höger, för att kunna bryta in i banan och kunna skjuta. Men tränaren bestämmer vart jag ska spela, jag är redo att spela överallt.”

Källa: Fcinternews.it