Filippo inbjuden till Appiano Gentile för att träffa spelarna

Filippo inbjuden till Appiano Gentile för att träffa spelarna
February 18, 2012 12:44
( )

Den nioårige Filippo som igår hade banderollen där han bad Inter om att vinna för att han inte skulle bli retad charmade hela Italien igår. Den lilla killen blev snabbt en idol för många och grupper på Facebook skapades snabbt, Inter bestämde att man skulle försöka göra den lilla grabben glad då resultatet igår inte mötte hans förhoppningar. Inter har kontaktat hans far och de kommer att komma imorgon till Appiano för att träffa spelarna. Filippo intervjuades av Telelombardia där han sade: “Jag hoppas Zanetti ger mig en autograf för att gottgöra mig,” säkerligen syftande på att han på måndagen kommer att möta sina retfulla klasskamrater..

Filippo berättar vidare:

“Jag tänker inte bytta lag, jag blir kvar som Interfan. När vi vann trippeln, så var det jag som retade mina vänner; nu kan jag gå runt med huvudet högt. Jag hoppas att skylten mot Bologna är den sista jag håller upp. Jag spelar också fotboll, och jag spelar upp i anfallet. Imorgon(idag) ska jag till La Pinetina(Inters träningsanläggning) och träffa Interspelarna,” sade han stolt.

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter