Den kritiserade sportchefen Marco Branca intervjuades av Sky Sport Italia efter att Inter avslutat träningen på Stade Vélodrome och fick då frågan om detta lags nuvarande cykel var över:

“Det är en diskussion som är alldeles för tidigt att ta och som helt klart ska hållas inom klubben och definitivt inte offentligt. Glöm inte att vi innan dessa dåliga matcher hade en bra period. Detta efterföljdes av några matcher som vi förlorade, flera av dem mot mindre starka lag. Vi spelade också oavgjort i en på ett otroligt sätt och därför, i allmänhet, tappat lite självförtroende. Nu måste vi hitta det igen.”

Branca får sedan frågan om vilken formation som kommer att användas mot Marseille:

“Det är tränaren som bestämmer vem som kommer att spela.”

Om Wesley Sneijder:

“Wesley Sneijders säsong, liksom Forláns har präglats av flera avbrott. Nu har han spelat de senaste matchernas och hans form skiljer sig inte mycket från hans lagkamraters. Van Bastens talade väl om honom ur ett tekniskt perspektiv, men påpekade också något när det gäller hans prestationer, men jag håller inte med eftersom det är många som just nu tar sig friheten att bedömningar om Inters spelare, om matcherna, om framtiden, om hur laget är byggt, om lagets ålder, om vad som helst. Wes är en stor spelare därför måste han visa att han är en stor spelare i varje match. Ni vet det, vi vet det och det vet även Wesley.”

Källa: inter.it