Claudio Ranieri valde att ta med sig Diego Forlán vid eftermiddagens presskonferens inför Olympique Marseille-Inter i morgon:

“Känslan inför att spela i Champions League? Just nu försöker jag hitta tillbaka till formen. Jag mår bättre nu än när jag kom hit. Vi hoppas kunna göra en bra match i morgon. Marseille befinner sig just nu i en väldigt bra period och har många starka spelare med mycket erfarenhet. De gjorde ett väldigt bra gruppspel och har visat att de ett väldigt starkt lag, speciellt på Vélodrome.”

Om Inter:

“Vi befinner oss alla i en svår period, men ambitionen är den samma som alltid och får oss att vilja göra vårt bästa. Efter att ha varit borta så länge har jag avsikten att ge allt.”

Forlán om sin, hittills, negativa säsong:

“Jag har aldrig upplevt ett år som detta. Jag har alltid tillhört dem som spelat flest matcher. Jag har haft otur här, i morgon är det en stor match och det är också min målsättning att göra en bra match. Min fysiska kondition? Det känns bra, jag har arbetat hårt. Jag har också haft möjlighet att vila efter flera år utan semester som tagit ut sin rätt. Jag har kunnat träna bra med fysiktränaren.”

Källa: fcinternews.it