Mazzarri: “Matchen imorgon svårare än Chelsea”

February 25, 2012 21:52
( )

“Matchen imorgon kommer att vara svårare än Chelsea” Det var Walter Mazzarris första ord i presskonferensen inför matchen mot Inter imorgon kväll. Tränaren varnar laget och ber de att glömma segern över Chelsea i Champions League.

Mister, två utan tvekan stora matcher på fyra dagar

“Ja, men jag säger att den här matchen erhåller fler fallgropar än Chelsea. Inter går igenom en period där de spelar bättre än motståndarna men misslyckas att vinna, och det påminner mig en tid som vi haft. Inter har en mycket bra lag av hög kvalite och ilskan av laget kan fälla oss. Vi måste vara ännu mer vaksamma än i tisdags.”

Tror du att vinden har vänt nu?

“Ja, men vi måste försäkra oss att vinden är på vår sida. Vi måste vara fokuserade boll på boll, och inte ge en centimeter på plan och glömma Chelseamatchen. Det är en match mellan två bra lag och allt kan hända. Inter har en stor tränare, mycker erfaren, som bryr sig väldigt mycket om defensiven.”

Vem kommer spela istället för Hamsik?

“Jag har olika lösningar, Jag skulle kunna låta Dossena spela och lägga fram Zuniga. Jag skulle kunna sätta Dzemali som redan spelat i den rollen, eller spela Pandev, som har en stark höjningsnivå, men är inte van vid den defensiva fasen som Marek täcker och därför ställa till problem. Vi får se imorgon.”

Har Vargas återhämtat sig?

“Vargas mår bra efter skadan, har tränat med gruppen och kommer vara på bänken.”

Napoli-Inter, en nyckelmatch för tredje platsen?

“14 dagar från slutet kan man inte definiera det som en nyckelmatch. Jag är intresserad av att testa motståndskraften i vårt lag, kvaliteten på matcherna, och om det fortsätter fyra dagar efter kampen mot Chelsea. Jag hoppas att det är ett Napoli som kan slåss, springa och slå i rätt tid. Jag vill bara att laget gör den bästa matchen efter match, som en final. Med så många matcher kvar att spela så kan allt hända i tabellen.”

Källa: sscnapoli.it 

By Kujtim Spahija