Från krismötet: “Moratti villig att ge Ranieri en chans till”From the meeting: “Moratti willing to give Ranieri one more chance”

Från krismötet: “Moratti villig att ge Ranieri en chans till”From the meeting: “Moratti willing to give Ranieri one more chance”-->
February 27, 2012 12:46
( )

Som första nyhetsredaktion i världen rapporterade sempreinter.com igår kväll om det extrainsatta krismötet mellan Interledningen och tränaren Claudio Ranieri samt planerna på att låta Luis Figo och Giuseppe Baresi ta över.

Idag är vi återigen först då vi, med hjälp av vår källa i Milano, kan rapportera vad ovanstående möte resulterat i.

De första signalerna från mötet säger att Moratti är den enda i Inters ledning som är villig att ge Ranieri en sista chans och det mesta tyder på att matchen mot Catania på söndag kväll blir direkt avgörande.

As the first newsoom in the world sempreinter.com reported last night of the the emergency meeting to be held with Claudio Ranieri, as well as the plans to let Luis Figo and Giuseppe Baresi replace him.

Today we are once again first when we, with help from our source in Milan,  can report what the meeting resulted in.

The first signals from the meeting are saying that Moratti is the only one on the Inter board who is willing to give Ranieri one last chance and indications are that the game against Catania on sunday night will be decisive.

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter