Larini: “Guidolin till Inter? Aldrig hört talas om”

Larini: “Guidolin till Inter? Aldrig hört talas om”-->
<!--:sv-->Larini: “Guidolin till Inter? Aldrig hört talas om”<!--:-->
February 29, 2012 16:54
( )

Hypotesen att Francesco Guidolin skulle sitta på Inters bänk i närmsta framtiden kommer som en överraskning för Udineses sportchef Fabrizio Larini, som svarar exakt denna fråga.

“Ärligt talat så är det något som jag aldrig har hört talas om. Andra klubbar som är intresserade? Vi vet att Guidolin vill stanna i Udine, han har ett flerårigt kontrakt med Udinese framtill 2015, så vi har aldrig en tanke på såna frågor. Och sen finns det inga utköps-klauser heller”.

Men skulle Guidolins formation 3-5-1-1 fungera med ett lag som Inter?

“Fråga är inte ifall formationerna i lämpliga utan det hänger alltid på hur spelarna kan anpassa sig till den bästa formationen. Det räcker med att bara titta på dagens Inter. De provade trebackslinjen med Gasperini, dock tror jag att han hade flertal problem. Det är svårt att prata om en formation som en bestämd sak, och självklart så är 3-5-1-1 hans favorit uppställning.

Men rent hypotetiskt, om det skulle komma ett erbjudande för Guidolin?

“Det är meningslöst att prata om “ifall att”, för att diskutera hypoteser är samma sak som att diskutera ingenting. Just nu är det helt meningslöst att tala om saken”.

 

Källa: fcinternews.it 

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter