Zanetti: “Jag hoppas vi får ett starkt lag de kommande åren”

Zanetti: “Jag hoppas vi får ett starkt lag de kommande åren”-->
<!--:sv-->Zanetti: “Jag hoppas vi får ett starkt lag de kommande åren”<!--:-->
March 1, 2012 08:15
( )
SempreInter.com

Interkaptenen Javier Zanetti intervjuades i programmet Cuore Nerazzurro på Inter Channel:

Att ta sig tillbaka: “Vi är medvetna om situationen och vi är de första att vara besvikna. Nu måste vi försöka vända den här gången. Genom att vara mer avslappnade och hitta självförtroende kommer vi att göra bättre resultat.”

De äldre spelarna: “Om vi är orsaken till denna period? Det första jag sa till Ranieri är att jag kan hjälpa laget även från läktaren. Det är han som bestämmer om vi är användbara för laget och vi tar vårt ansvar. Vi är de första som visar oss och vi gömmer oss absolut inte.” 

Svar och val: “Vad som har hänt? Det är ett flertal saker som gått fel. I vissa matcher har vi haft otur. Det har också varit matcher där vi spelat bra men ändå förlorat. När dessa förluster kommer tappar vi självförtroendet och då måste vi äldre, och framför allt jag, se till att saker återgår till att vara som de varit. Eto’os avsked och omstruktureringarna? Det handlar om personliga val. När en spelare som Thiago Motta bestämmer sig för att lämna är det hans val. Ett år som detta gör att man inser att vi måste börja om och att vi behöver ett starkare lag.”

Framtiden: “Ärligt talat, jag kan hjälpa till nu men när jag får frågan hoppas jag att vi får ett starkt lag de kommande åren, ett lag som åter kan vinna det vi vunnit.”

Ranieri: “Tränaren har stort förtroende för laget. Vi ser ett lag som har för avsikt att försöka ändra på det negativa. Vi måste försöka få ett resultat som ger oss tillbaka självförtroendet.”

Ungdomarna: “Om det finns någon som jag? Jag ser några killar som befinner sig i en situation de inte förväntat sig. I en enklare situation skulle de kunna spela bättre, visa mer. Poli spelar bra, Ranocchia spelar i landslaget, han har en tung period men han kommer kunna bidra med mycket i framtiden. Alvarez? I en period då Inter går igenom med- och motgångar kommer han kunna växa och om han stärks av detta kommer han kunna vara till stor hjälp för laget.”

En vädjan: “På söndag kommer det bli en svår match. Jag förstår stämningen bland fansen, vissa förstår att det kommer stunder som dessa, andra inte. Jag tror dock att vi kan gå framåt tillsammans. Vi gick tillsammans mot segrarna och i denna svåra tid måste vi även då gå framåt tillsammans. Vi måste vända den här trenden och då får vi en grund för framtiden. Tack och Forza Inter, för alltid.”

Källa: fcinter1908.it 

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter