Cambiasso: “Ingen spelare större än klubben”

March 2, 2012 01:14
( )

“Vi är inte vana att vara i en situation som denna, men enda sättet att få oss ur detta är genom hårt arbete, genom att titta på misstagen som vi gjort i våra matcher, som alla varit annorlunda men alltid med ett negativt resultat”, förklarade Esteban Cambiasso i en intervju med Sky Sport Italias Andrea Paventi.

El Cuchu gick lite längre i sin analys när det gäller Nerazzurri situation:

“Vad människor ibland inte tänker på när allt går bra är hur länge det egentligen kommer vara. Du hoppas att det kommer bli bra för evigt, men det är inte så det fungerar. Vi måste vara glada för vad vi har uppnått tidigare, men nu måste vi svettas ut så vi kan gräva oss ur denna situation. Vi är övertygade om att vi kan få Inter ur detta och ta klubben tillbaka så högt som möjligt.”

“Vi kan inte gå och tänka på att få ihop tre eller fyra segrar tillsammans just nu. Vi måste fokusera oss på att vinna en match. När du är i en fin form, så tänker du på schemat och matcherna som är framöver: just nu måste vi tänka på nästa match, en seger som kan förändra allt.”

Cambiassos tankar om att stora spelare som Eto’o och Motta lämnar och att dagens Inters tid är över.

“Du måste vara försiktigt när man talar om att tiden är över. När Ibra lämnade så sa man att Inters tid är över och sedan….Inter är starkare än någon annan individuell spelare och namnen på spelarna.”

Mittfältaren fick frågan om han kände att hans plats är i riskzonen. Han svarade:

“Din plats är i fara varje söndag, det är så det fungerar i en stor klubb som denna. Men du måste respektera alla som är här, de andra spelarna och även klubbens ledare.”

Om att Ranieri förlitar sig på Cambiasso och Zanetti:

“Det är trevligt att veta när en tränare tror sig lita på en, men det verkar nästan som om Ranieri är den enda som alltid placerat Cambiasso och Zanetti på planen och det är inte sant, låt oss inte glömma det. Jag ger alltid 100%, sedan om det är tillräckligt så får det utvärderas för den som driver klubben.”

“Det är alltid upp till spelarena eftersom de är de som går ut på planen. Tränaren är fast besluten om att komma ur detta som vi: han förbereder sig för matcherna och tänker på vad som är bäst för laget, precis som vi är koncentrerade på att spela bra för laget.”

Om att anfallarna inte gjort mål i över en månad nu:

“Det handlar inte om anfallarna, det är samma sak för mittfältarna, tränaren och klubbens ledare. Vi släpper in mål samtidigt som vi inte göra några. Vi måste alla förbättras, trampa och enda sättet att komma ur detta är att få en vinst som leder till andra vinster.”

Källa: inter.it 

By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter