Inter Channel intervjuar Milito

<!--:sv-->Inter Channel intervjuar Milito<!--:-->
March 2, 2012 09:12
( )

Igår kväll gästade Diego Milito Inter Channels kvällsprogram och tog upp flera ämnen, en av dom var de olika taktiska systemen som används:

När Ranieri tog över försökte han knyta till sig 4-4-2. Kan det vara lösningen? Vi kan spela på många olika sätt eftersom vi är ett lag med massor av alternativ. Allt vi behöver just nu är ett bra resultat som ger oss lite självförtroende, sedan kan vi variera med formationerna.”

Milito frågades vad som behöver göras för att ta Nerazzurri tillbaka till toppen:

“Det kommer vara upp till president Moratti och klubbens ledare att avgöra det bästa för Inter i juni; det är inte upp till mig att säga.”

Diego pratade om klubbens två värvningar i januari, Fredy Guarin och Juan:

“Guarin har inte tränat med oss ännu, men jag har spelat mot honom på internationell nivå och han är en stor spelare, en krigare full av erfarenhet. Han kommer ge oss något extra. Juan är en ung kille med mycket styrka, en krigare med.”

Diego Milito om Claudio Ranieri som ryktas bort efter lagets senaste resultat:

“Det första som jag vill göra klart för är att vi alla står bakom tränaren. Vi vet att tränarna alltid är den första som får betala priset för ett misslyckande, men vi är dom som är där ute på planen och vi är ledsna över detta. Vi stöttar honom helt och vi kommer försöka göra vårt bästa från och med söndag för att få tillbaka självförtroende med en seger.”

“Vi ska försöka att ge vårt yttersta som ett lag, och jag kommer som en enskild spelare i laget, att betala tillbaka fansen för förtroendet de har för oss. Det är stort att supportrarna är bakom oss, det är en avgörande faktor.”

Om matchen i Napoli:

“Jag var inte nöjd med min insats mot Napoli, och jag letar inte efter ursäkter, men jag hade en dålig vecka då jag gått genom 6 dagar av influensa, jag mådde inte alls bra. Men vi försöker att alltid ge allt vi har, i vissa matcher har vi haft otur, som matchen mot Novara, medan vår sämsta resultat var mot Roma. Jag gillar inte denna period som vi går igenom. Jag önskar att vi alltid var på en placering i tabellen där Inter förtjänar att vara. Låt oss inte glömma att för bara 13 månader sen så var vi världsmästare. Vi jobbar med att komma tillbaka till oss själva.”

Diego frågades om det var sant att han var arg för att han inte fick spela i Marseille:

“Det sades att jag var arg för att jag inte fick komma in, men det är inte sant, det var jag inte. Och sedan var jag inte hundra procent. Jag talade även med Ranieri, och jag var inte arg” sa anfallaren.

Han fortsatte:

“Vi kommer göra allt för att hedra denna tröja”, lovar Interanfallaren.

Källa: inter.it 

By Kujtim Spahija