Faraoni: “Nu måste jag visa vad jag går för”

<!--:sv-->Faraoni: “Nu måste jag visa vad jag går för”<!--:-->
March 3, 2012 17:40
( )

Inter möter Catania i morgon och Davide Faraoni pratade om Inters nästa ligamatch under en intervju med Inter Channel för programmet A Tu Per Tu:

“Mot Catania måste vi vara resoluta och självsäkra och medvetna om det faktum att vi inte har råd att göra några fler misstag. Vi måste gå ut på planen och ge allt utan att tänka på ligatabellen för nu måste vi tänka på en match i taget. Allt vi tänker på är att komma ut dit och göra det bästa vi kan.”

Vad Faraoni kan bidra med i nuläget?

“En ung spelares som lugn, en som gör sin första säsong i Serie som kan kombinera det med råden från spelare som har spenderat åratal i toppfotbollen. Det är ingen lek längre men vi måste behålla lugnet och vara medvetna om vad vi gör och gå vår egen väg. Tyvärr så går vi inte igenom någon bra period men, som jag sa, man måste fortfarande bibehålla lugnet.”

Interförsvararen blev sedan påmind om han har fått mycket beröm från Lazios ungdomsakademi där han kommer ifrån, hans talang har till och med jämförts i samma termer som en annan talang som kommit fram genom Lazios ungdomsled: Alessandro Nesta, som utvecklades till en spelare av världsklass med tiden.

“Det är fantastiskt att bli jämförd med någon som Alessandro Nesta. Han var kapten när han spelade med Lazio så det är en älskvärd komplimang. Jag är tacksam till de människor som sagt det men dessa jämförelser betyder inte mycket. Nu måste jag visa vad jag går för.”

Faraoni spelade för Italiens U-21 landslag tidigare i veckan:

“En fantastisk erfarenhet men det enda jag tänker på nu är nästa match, den mot Catania.”

Efter att han gjort sitt första mål i Serie A mot Parma (“Jag har sett om det massor med gånger men jag hoppas att jag kommer kunna se många fler snart”), medger Faraoni att han fortfarande grämer sig efter hans missade målchans mot Napoli:

“Jag kunde inte sova natten efter på grund av det skottet. Jag var så upprörd för om det hade gått in skulle vi fått en poäng och kunnat vända på saker och ting.”

Källa: inter.it

  

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter