Coutinho: “Det fanns inte utrymme för mig i Inter”

March 4, 2012 17:28
( )

Under januarifönstret lämnade, i alla fall tillfälligt, Philippe Coutinho Inter för den spanska ligan och Espanyol. Den unge brassen var orolig över att missa OS i London 2012 på grund av alltför lite speltid i Inter. I en intervju med fcinternews.it berättar han om sina erfarenheter i Spanien:

“Jag är väldigt nöjd. Alla har tagit emot mig på ett bra sätt och alla har stort förtroende för mig. Krisen i Inter? Jag har sett några matcher men jag fokuserar på Espanyol. Jag hejar givetvis på Inter men för tillfället tänker jag mest på London 2012. Jag låter saker och ting ha sin gång sedan får vi se vad som händer. Det fanns inte så mycket utrymme för mig i Inter och när den här chansen att lånas ut dök upp tog jag chansen. Jag ångrar inte att jag kom till Inter. Jag utvecklades väldigt mycket.”

Coutinho om Inter svåra tid:

“Inter har spelare som kan ta dem ur denna svåra period, stora spelare som har vunnit mycket. Jag hoppas att man kan förändra situationen snabbt, men det är svårt att vinna hela tiden och stanna kvar på toppen för alltid. Inter är ett lag som behöver en lugn atmosfär.”

Om han hade några problem i Inter?

“Om jag hade problem i Milano? Med Benitez fick jag mer utrymme, det är sanningen. Han hjälpte mig mycket, jag tror inte de andra hade lika höga tankar om mig. Alla vill spela, det är uppenbart, men jag är bara 20 år gammal så okej.”

Coutinho berättar att han har kontakt med vissa spelare:

“Den jag fortfarande har mest kontakt med är Lucio. Vi håller kontakten med SMS eller e-post. Laget är i en svår situation men jag litar på dem.”

Källa: fcinternews.it 

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter