Mandanda i OM: “Vi vet att de kommer att vara bra”

Mandanda i OM: “Vi vet att de kommer att vara bra”-->
<!--:sv-->Mandanda i OM: “Vi vet att de kommer att vara bra”<!--:-->
March 12, 2012 18:40
( )
SempreInter.com

Under dagens presskonferens svarade OM:s Steve Mandanda på pressens frågor inför morgondagens möte mellan Inter och Marseille:

Steve, ni går inte in i den här åttondelsfinalen på bästa sätt..

“Det är uppenbart, vi kommer från fyra raka förlustmatcher. Vi kommer inte hit under de bästa förhållandena. Nu är det annan tävling och vi vet att i den här matchen står en plats i kvartsfinalerna på spel. Vi kommer att möta ett bra lag med bra spelare. Om vi vill ge dem en match och prestera bra måste saker förändras, det är helt klart.”

Hur går ni in i denna match ur en taktisk synvinkel?

“Det är en bra fråga att ställa till tränaren! Man måste gå in med en vilja att spela och att vinna och framför allt undvika att tänka på resultatet från den första matchen. Vi vet att vi har en liten fördel tack vare det positiva resultatet men vi går in med tanken att vi ska vinna. Det skulle vara trevligt att vinna, det är självklart. Vi vet dock att vi kommer att möta en mycket tuff motståndare och att stämningen kommer att vara mäktig. Vi måste hantera det.”

Är det Inter ni möter i morgon i en annan sinnestämning än det ni mötte i den första matchen?

“De kommer från en vinst och är därför i bättre skick mentalt. Det är ett bra lag med erfarna spelare som är vana att spela på den här nivån. Vi vet att de kommer att vara bra och att de kommer att göra allt för att ta sig vidare. Jag tittar inte ens på deras resultat i ligan eftersom jag vet att det, trots det, kommer bli väldigt svårt för oss i morgon.”

Är det här laget mer redo för den här typen av motstånd nu?

“I mötena med Manchester United förra säsongen fick det här laget känna på den här typen av motstånd. Det är mycket lättare när man har erfarenhet. Inför den här typen av matcher behöver man inte prata speciellt mycket eftersom vi vet att alla kommer att vara motiverade och i rätt sinnesstämning. Vi får inte bli för imponerade eller visa för mycket respekt så att vi misslyckas med att spela vårt eget spel. Vi kommer att förbereda oss på det sätt vi alltid gör.”

Tror du att nu kan spela med samma intensitet som i matchen mot Paris, då ni var fantastiska?

“Jag är helt övertygad om att vi kan göra samma sak igen.”

Källa: om.net 

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter