Stankovic:” Moratti, världens bästa president”

<!--:sv-->Stankovic:” Moratti, världens bästa president”<!--:-->
March 16, 2012 00:56
( )

Dejan Stankovic fortsätter under programmets gång att prata om kritiken, både på och utanför planen som riktats mot Inter.

“Jag har sagt det förut och säger det igen. Till de fans som har varit kritiska, jag har stort förtroende för Moratti. Han är den bästa presidenten i världen, den bästa som finns, som man någonsin önskar att ha. Inom idrotten, som i livet, så kan man göra rätt eller fel val, men under åren så har jag sett många spelare gå igenom här på Appiano Gentile och ingen av de som har varit här har varit skräp eller inte velat joobba eller anstränga sig. Jag säger till kritikerna mot Moratti, ni kommer få se i Juni.”

Att hur snabbt människor, dag för dag, glömmer Inters fina titlar:

“Jag har inte glömt, jag kommer aldrig lömma. Vi pratar fortfarande om det i omklädningsrummet , om vad vi lyckats att uppnå och hur svårt det är att vinna Scudetton, hur svårt är det är att vinna Champions League, hur svårt det är att vinna allt som vi gjorde.”

“Kanske kommer historien att berättade dessa år av historia bättre, kanske uppskattar vi inte detta ännu, men det är därför vi inte får glömma det. Jag upprepar för mig själv, jag säger det till fansen som är de första att fråga mig om det, särsklt för någon. Självklart börjar man känna effekten av tuffa säsonger som denna, speciellt efter en match, speciellt för någon som har spelat i Italien i flera år, och år innan dess i Serbien. Men du känner det bara efter en match, dagen efter, även om sinnet håller att gå tillbaka till den sista förbannade chansen Marseille hade. Man måste hålla en känsla av balans i både segrar och förluster, du måste arbeta med sig själv och jag gör fortfarande det. Du får aldrig ge upp.”

Om dagen efter matchen:

“Den andra kvällen, när jag kom hem efter matchen, väntade mina barn på mig. Alexander ville inte somna och grät. Jag tog upp honom och förklarade att man även måste acceptera förluster. Efter det hade jag ett långt samtal med min fru Anna och det hjälpte. Det hjälpte eftersom det var hårt att ta. Vi släppte in två gånger i den 92:e minuten. En gång kan det hända, men två gånger…Dagen efter slutar man tänka på det, du äter frukost med din familj, tar barnen till skolan, man måste gå vidare. När jag sedan kom till vägen som leder till Appiano Gentile så tänkte jag på det igen, jag hade flashbacks men nu är mina tankar någon annanstans. Vi måste avsluta säsongen på bästa möjliga sätt, ta varje match som det kommer och plocka så många poäng som möjligt. Tredje platsen? Det är fortfarande möjligt. Det finns många lag före oss, men även de kan ha dåliga dagar. Vi måste fortsätta försöka. Vi får inte göra några misstag så vi inte har något att ångra i efteråt.”

Källa: inter.it 

By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter