Dybala: “Jag har träffat Inter och det vore fantastiskt att spela för dem”

<!--:sv-->Dybala: “Jag har träffat Inter och det vore fantastiskt att spela för dem”<!--:-->
March 19, 2012 14:08
( )

Våra kollegor på fcinternews.it lyckades få en exklusiv intervju med talangen Paul Dybala genom att helt enkelt åka hem till honom. Dybala är en spelare som Inter bevakar noggrant och den unge anfallaren, född 1993, har även ett gott öga för Inter:

“Jag vet att mitt namn nämns tillsammans med de största klubbarna i världen och det är en ära för mig, men jag måste hålla mig lugn. Inter? Jag gillar dem mycket som lag. När de spelar försöker jag alltid att se dem på tv. Om jag vet att de är intresserade av mig? Jo, jag åt middag och drack kaffe med några sändebud från Inter och om jag till slut skulle köpas av Inter skulle det vara fantastisk. Det är en stor klubb och det skulle naturligtvis vara en barndomsdröm som blev verklighet om jag skulle få spela med dem. Nu måste jag fokusera på att nå avancemang med Instituto men därefter vore det väldigt trevligt att få spela med Inter.”

I Inter skulle Dybala få chansen att spela med sin landsman Zanetti, en person som den unge anfallaren träffat tidigare:

“Jag spelade en välgörenhetsmatch som anordnades av hans välgörenhetsorganisation. Jag ringde en person i Pupis närhet och sedan ordnade mina agenter allt. När jag fick reda på att jag skulle få spela med flera storspelare, även om det var en välgörenhetsmatch, blev jag väldigt glad. Självklart pratade jag med Zanetti, även om han var upptagen med att ta emot alla spelare. Han är en väldigt trevlig person, lättillgänglig.”

“Efter matchens slut, innan jag duschade, var jag fortfarande exalterad av det som hade hänt och fick då chansen att prata med de stora spelarna som var inbjudna till matchen och ställde då alla de frågor jag drömt om. Jag pratade även med Lamela, som har samma agent som jag, om hur det hade gått.”

Dybala berättar vidare om hur han följer europeisk fotboll och vad han har för drömmar i framtiden:

“Jag tittar alltid på europeisk fotboll och försöker lära mig hemligheter av de stora spelarna i den italienska ligan, La Liga, och Premier League. Just nu är min dröm att lyckas nå avancemang med Instituto för att glädja våra spelare och fans. Europa skulle vara ett stort steg men jag känner mig redo. Jag skulle även vilja få en plats i landslaget, kanske även spela i VM som börjar närma sig.”

Det är dock inte bara Inter som följer Dybala. Även Napoli är intresserade och Dybala verkar inte ha någonting emot att spela för dem:

“Napoli? Jag har även tittat på många av Napolis matcher, precis som Inters. Enligt mig spelar de mycket bra. Jag skulle vara stolt över att spela i såväl Inter som Napoli, och det skulle göra det lättare för mig att acklimatisera mig då båda lagen består av flera av mina landsmän.”

Källa: fcinternews.it

 

  

By Olof Svensson