Rossis agent: “Rossi anser att Inter är en toppklubb”

<!--:sv-->Rossis agent: “Rossi anser att Inter är en toppklubb”<!--:-->
March 20, 2012 21:01
( )

Federico Pastorello som är agent för Villareals Giuseppe Rossi intervjuades av Sky och fick frågor om flyttryktena som omger hans klient:

“Giuseppe Rossi kommer att gå till en av de sex eller sju klubbar som skulle göra det möjligt för honom att vinna en titel, annars skulle han vara nöjd med att stanna i Villarreal. Hans prioritet är klar: att gå till en storklubb. Det är uppenbart att Inter haft en brokig säsong men det minskar inte dess attraktionskraft som ett storlag. Det är så klart sant att Giuseppe vill spela i Champions League, på en skala skulle han nog värdera den faktorn som en åtta eller nia. Han vill spela mot de bästa och förra året stannade han i Villareal för att spela i Champions League. Rossi går enbart där han kan konkurrera med spelare av världsklass.”

“Om Inter inte kvalificerar sig för spel i Europa så kommer han att vägra att gå till Inter? Det har jag aldrig sagt. Rossi anser absolut att Inter är en toppklubb. Tills motsatsen är bevisad har Inter varken kvalificerat sig för Champions League eller misslyckats med att göra det.”

Pastorello är även agent för Sulley Muntari som lånades ut till Milan i januari:

“Med Inter gör jag alltid ett professionellt arbete och den affären kommer inte att skapa några problem eftersom Inter undertecknade kontraktet. Sulley hade inte någon mer inspiration efter de utmärkta resultaten med Mourinho. Jag tror att han förlorat sin entusiasm och vilja att göra bra ifrån sig dels på grund av honom själv, dels på grund av omgivningen. Lyckligtvis lyckades vi ordna denna möjlighet med Milan.”

Källa: fcinternews.it

  

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter