Moratti om Curva Nords banderoller: “Jag ser alltid deras budskap som råd”

April 2, 2012 11:00
( )

Tidigare under veckan tog Massimo Moratti bladet från munnen och berättade vem han tyckte bar skulden för Inters svaga säsong. Gasperini som redan i september fick sparken anklagades av Moratti för att bland annat ha tagit bort lagets kampvilja. I går kväll kommenterade Gasperini anklagelserna i tv-programmet Controcampo:

“Jag svarar inte. Hur kunde jag ta bort lagets kampvilja? Jag måste naturligtvis ha någon form av magisk dryck. Vi är nu i april och jag var där i september. Jag hade laget i tre omgångar och vi är nu i den trettionde. Moratti säger att det är mitt fel? Det är hans diagnos och han är nöjd med den. Han är övertygad om att det är så.”

I en intervju med SkySport 24 pratade Inters president Massimo Moratti om matchen mot Genoa och kommenterade även Gasperinis svar:

“Gasperini? Ingen hävdar att Gasperini är den främsta boven i dramat men det var en negativ upplevelse att det gick så dåligt efter tre månader av förberedelser. Han får bära skulden eftersom inom fotbollen blir man antingen sågad eller hyllad.”

Om Stramaccioni:

“Han har fört med sig entusiasm, tillsättningen av honom var inte ordinär eftersom han inte är en ordinär person och i sin första match som tränare reflekterade hans personlighet.”

Om straffarna:

“Enastående, ett rekord. Men vi har inte klagat speciellt mycket, kanske för att vi är vana.. Milan och Juventus gör det men det beror på att de har lite högre mål och i kampen om Scudetton kan även en poäng vara avgörande.”

Om budskapet på Curva Nords banderoller under gårdagens match:

“Förmodligen är det riktat mot vissa direktörer, inte mot mig. Men jag ser alltid deras budskap som råd.”

Om Guarins debut:

“Mycket bra.”

Källa: fcinternews.it 

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter