Paolillo: “Nästa säsong kommer vi se ett vinnande Inter igen”

April 2, 2012 11:36
( )

Paolillo har under veckan öst beröm över Stramaccioni och efter gårdagens seger fortsätter han på den inslagna vägen i en intervju på RadioRai:

“Resultatet verkade säkert men helt plötsligt vände allt och det blev ifrågasatt. Moratti? Ni kommer att bli underhållna. Stramaccioni har stor talang, vår ungdomssektion producerar stora talanger både som spelare och ledare. Andrea behöver nu lämnas i fred och ges tillfälle att visa sina kvalitéer utan press. Användandet av 4-3-3 är ganska offensiv och det gillar vi. Han vill införa ett spel där vi har stort bollinnehav. Tanken är att vi ska fortsätta så även i framtiden. Låt oss nu ge tränaren tid att arbeta, även Moratti har uttryckt en vilja att ge Stramaccioni förtroendet. Han är mycket bestämd för sin ålder.”

Paolillo om den kommande säsongen:

“Nästa säsong kommer vi se ett vinnande Inter igen. Presidenten har tydliga idéer. Ranieri? Han gjorde ett bra jobb och genom en rad segrar lät han oss hämta hem många poäng och det tackar vi honom för. När det gäller Financial Fair Play, som vanligt, är vi i längden ett mycket konkurrenskraftigt lag.”

Om Guarin:

“Vi fick mycket kritik för att vi värvade honom. Vi gav honom tid att läka och igår gjorde han ett bra intryck även om han inte har nittio minuter i benen.”

Om straffarna emot Inter:

“Låt mig säga så här, vi läser hela tiden om att det finns klubbar som beklagar sig men vi har drabbats av många orättvisor: nio straffar emot oss är för många, även vi har anledning att klaga. Vi tar det med stort lugn men efter slutet av säsongen skulle jag gilla om man utvärderade detta så snart som möjligt.”

Paolillo hyllar Diego Milito som gjorde tre mål mot Genoa:

“Han förtjänar det, även i tider av kris har han alltid gett sitt bästa. Jag njöt också av hans respekt för Genoa, hans tidigare lag, han firade inte målen utan visade istället stort engagemang på planen.”

Källa: fcinternews.it

  

By Olof Svensson