Forlan: “Stramaccioni är ung men fungerar bra”

Forlan: “Stramaccioni är ung men fungerar bra”-->
<!--:sv-->Forlan: “Stramaccioni är ung men fungerar bra”<!--:-->
April 7, 2012 15:26
( )
SempreInter.com

Italienska Sky intervjuade Diego Forlan inför bortamatchen mot Cagliari:

“Vi vet att Cagliari har ett starkt lag och vi kommer göra vad Stramaccioni önskar för att vinna den här svåra utmaningen. Jag bryr mig inte så mycket om att jag gjort få mål utan att laget vinner och spelar vi som vi gjorde mot Genoa vet jag att jag förr eller senare kommer att göra mål igen. Jag i 4-3-3? Det är definitivt en annan plats än den jag spelar på i Uruguay och Atlético men det är närmare målet. Det viktiga är dock att vi fortsätter att vinna.”

Lite senare i en intervju med RAI tillade han:

“Vi vet att ingen match är den andra lik. Vi hoppas kunna fortsätta att göra bra ifrån oss och prestera med kontinuitet. Förändringar är ingenting ovanligt. Jag är ledsen för Ranieris skulle men fotbollen är sådan. Stramaccioni är ung men han fungerar bra. Det viktigaste var att vinna mot Genoa och med tre straffar emot sig är det inte lätt. Det viktiga var tre poäng.”

Om säsongen:

“Det här säsongen har varit som den har varit. Jag vill alltid göra bra ifrån mig men det har varit en märkligt säsong: jag  var skadad i fyra månader och det har inte gått bra för laget. Vi måste fortsätta arbeta för att göra bättre ifrån oss.”

Källa: fcinternews.it 

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter