Bedin: “Stramaccioni bestämmer hur formationen ska se ut”

Bedin: “Stramaccioni bestämmer hur formationen ska se ut”-->
<!--:sv-->Bedin: “Stramaccioni bestämmer hur formationen ska se ut”<!--:-->
April 11, 2012 19:08
( )

Gianfranco Bedin, en av försvararna i La Grande Inter, som i samband med tillsättningen av Andrea Stramaccioni på Inters tränarbänk blev teknisk rådgivare, garanterar att kvällens match mot Siena inte blir ett slutgiltigt test för den nye Intertränaren:

“Stramaccioni kan inte utsättas för granskning varje match. Endast hans arbete bör beaktas och för honom är Inter-Siena ytterligare en match där han leder laget. Tuff match? Jag tror inte att det blir en lätt match för Inter eftersom Siena är ett välorganiserat lag, som gör bra ifrån sig och har orsakat problem för alla storlag i ligan.”

Bedins taktiska analys innan matchen:

“Inter ska attackera och hålla i bollen. Jag tror att Inters formation kommer att ta hem tre poäng och därför kommer laget att gå ut på planen med den inställningen. Sedan kommer det inte att bli lätt och mycket beror på Siena, som jag sade tidigare, är ett lag som absolut har stora tekniska kvalitéer.”

Troligen kommer Stramaccioni att använda sig av tremannaanfall bestående av Alvarez, Milito och Zarate, något Bedin inte vill kommentera:

“Jag vet verkligen inte med vilka spelare Inter kommer att gå ut på planen. Det skrivs och sägs många saker sedan är det Stramaccioni som bestämmer hur formationen verkligen kommer att se ut. Återigen, det viktigaste är att ta hem tre poäng och göra en bra prestation.”

Saknas motivationen eller kommer Inter att sträva efter att nå en plats i Europa League, eller är inte den tävlingen så betydelsefull?

“Nej, motivationen för det måste hela tiden finnas till slutet av mästerskapet. Att alltid försöka ta hem tre poäng och i slutet titta på tabellen. Om vi skulle kvalificera oss för Europa League skulle Inter försöka göra bra ifrån sig i den turneringen. Jag tror inte att de italienska lagen struntar i denna turnering, som håller en hög nivå, eftersom de två klubbarna från Manchester deltog i den under den här säsongen. Jag tror istället att de alltid har varit engagerade och att anledningen till att de blivit utslagna är att de mött lag som är starkare.”

Om Sannino och Destro:

“Mattia spelar bra och jag hoppas att han kommer att bli ännu bättre. I Inter gjorde han bra saker. Jag hoppas att kommer att få en mycket stor karriär. Sannino är en utmärkt tränare, han uppträder alltid på ett mycket bra sätt. Jag har mycket respekt för honom.”

Källa: fcinternews.it 

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter