Zarate: “Stramaccioni gillar att anfalla”

Zarate: “Stramaccioni gillar att anfalla”-->
<!--:sv-->Zarate: “Stramaccioni gillar att anfalla”<!--:-->
April 21, 2012 08:34
( )

Andrea Stramaccioni är en person som gillar att anfalla, som ger dig självförtroende. Det är Mauro Zarates syn på Inter tränaren som han pratade om i A Tu Per Tu på Inter Channel. “Han gillar att anfalla, han vill alltid att anfallare ska få saker att hända och det är viktigt för spelare som jag som gillar att utmana motståndaren.”

Stramaccioni gillar att anfalla, men han har också tagit tillbaka argentinaren i händelsernas centrum. Zarate förklarar hur, och vad han sagt. “Han har gett mig chansen att spela, han sa ‘gör det som kommer naturligt, det du tror är rätt, för jag tror på din förmåga’, och det är hur man ger en person sitt självförtroende tillbaka.”

Med självförtroendet tillbaka har Zarate åter börjat göra mål: hans första i ligan den här säsongen. Han är utan tvekan sugen på att fortsätta göra bra ifrån sig och pratade om sin målsättning att säkra tredjeplatsen och fortsätta spela för Inter. “Nu är vi lite närmare och nu väntar två matcher där vi måste vara så bra vi kan. Det är två avgörande matcher, som kommer att bli tuffa, och de kommer att ha stor betydelse för om vi faktiskt kan uträtta det vi hoppas göra. Jag tror att vi kan göra det och vi är fullt fokuserade på att göra det.”

Källa: inter.it 

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter