Sneijder: “Detta resultat är en injektion av själförtroende inför de fyra sista matcherna”

April 26, 2012 14:33
( )

Två avgörande mål. precis i de avgörande ögonblicken av säsongen: Wesley Sneijder återvände för att bära Inter på sina axlar och leda dem till seger över Udinese. I en intervju med den holländska tidningen Telegraaf utrycker spelaren sin tillfredsställelse:

“Det är en skön känsla att vara tillbaka och vara betydelsefull för Inter,” sa Sneijder som är tillbaka i hetluften efter några veckors frånvaro på grund av skada. En skada som man bestämt sig för att påskynda när det gäller återhämtningen. “Jag bestämde mig för att göra comeback först efter att jag återhämtat mig fullständigt. Det är alltid frestande att påskynda återhämtningen men rent allmänt kan man säga att det inte fungerar. Jag är tillbaka i min bästa form.”

Sneijders återkomst försäkrar också att Inter kommer att kämpa in i det sista för tredjeplatsen: “Detta resultat är en injektion av självförtroende inför de fyra sista matcherna i ligan. Vi vet att det inte kommer att bli enkelt att nå tredjeplatsen, med tanke på att vi fortfarande har Milan och Lazio kvar att möta, men vi kommer att göra allt för att nå detta mål.”

Källa: fcinternews.it 

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter