Sneijder: “Jag har aldrig sagt att jag vill lämna”

Sneijder: “Jag har aldrig sagt att jag vill lämna”-->
April 26, 2012 10:02
( )

“Jag har aldrig sagt att jag vill lämna.” Så sa Wesley Sneijder till fansen som trängdes utanför Stadio Friuli. Interfansen väntar på honom jublande: efter två år och tre månader hade han återigen gjort två mål i en match. Den senaste gången det hände var den 9:e januari 2010, Inter-Siena 4-3: en annan galen comeback, Mourinho fanns på bänken och det var året för trippeln.

Den här gången vände hans två mål en match som började illa. En match som hade kunnat innebära slutet på säsongen för Inter men som istället, även tack vare honom, gav tillbaka hoppet om tredjeplatsen som aldrig tidigare varit så nära.

“Det var en mycket, mycket fin eftermiddag och detta mer på grund av laget än mina två mål. Det var en stor seger, en viktig seger men det är fortfarande fyra matcher kvar.” Faktum är att det är ytterligare fyra matcher innan vi vet vad Inter är nästa säsong. Då kommer vi att veta om Inter kunna göra en attack i den största europeiska turnerningen eller inte. Framförallt kommer framtiden för Wesley Sneijder, som efter sina två mål igår betonade att han inte vill lämna Milano och Inter, att bli tydligare efter säsongens slut.

Ryktena om Milan hörs inte längre och har i realiteten aldrig påverkat holländaren. De riktiga anbuden, de konkreta, har kommit från Ryssland och i synnerhet från Anzhi och Zenit. Det är dock svårt att tänka sig att Snejider skulle spela i samma liga som Eto’o. Då är det betydligt enklare att tänka sig att intresset från England åter väcks till liv (City och United mer än andra). I så fall skulle det vara upp till Inter, liksom Wesley. Fram till för 24 timmar sedan verkade det nästan säkert att han skulle lämna, men nu är det inte lika säkert längre. Detta tack vara Sneijder som, precis innan slutet på säsongen, kan ge Moratti viljan att behålla honom. Kanske började han med de två målen mot Udinese.

Källa: fcinternews.it 

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter