Materazzi om Mourinho: “Han är nummer ett, synd att han inte var min sista tränare”

Materazzi om Mourinho: “Han är nummer ett, synd att han inte var min sista tränare”-->
April 27, 2012 00:21
( )
SempreInter.com

I en intervju med RMC berättar Marco Materazzi återigen om hur han ogillar ryktena om en återkomst för Leonardo:

“I början gick allt bra, men sedan slutade allt mycket illa. Jag kan ha alla fel i världen, men jag uppskattar när man tittar människor i ögonen när man säger saker och med mig gjorde han inte det.”

“Erfarenheterna i Paris? Jag kan inte bedöma vad som händer eftersom jag inte känner till situationen, men den erfarenheten jag hade var inte särskilt elegant… Leo återvänder till Inter? Jag vet ingenting, men om han inte pratar om det måste det finnas någon sanning, kanske också för att även Inter vill ha honom. Tränare eller sportchef? Om han skulle komma som tränare och skulle bete sig som mot mig är det nog bäst att han blir sportchef…”

“Inters negativa säsong? Jag skulle vänta innan jag avger en slutgiltig dom eftersom vi fortfarande är med i jakten på en tredjeplats som skulle kvalificera oss för kvalet till Champions League. Det skulle rädda den här säsongen. Det är forfarande fyra matcher kvar. Det är fortfarande en mycket svår säsong.”

“Mourinho? Han är nummer ett. Han har gjort mycket, massor för mig. Eftersom han är en mycket ärlig och lojal person har han alltid talat uppriktigt. Även fast jag inte spelade mycket var han klar och tydlig mot mig. Det är synd att han inte var min sista tränare. De två följande tränarna (Benitez och Leonardo red.) hade inte samma lojala attityd mot mig.”

Källa: fcinternews.it 

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter