Leonardo till Inter? Ryktena, särskilt i Frankrike, tyder allt mer på denna lösning. Det sägs att han och Morattis kontakter är allt tätare och att hans återkomst som direktör är alltmer trolig. Detta är dock någonting som Paris Saint-Germains tränare Carlo Ancelotti inte vill tro på: “Vi har påbörjat ett projekt och vi trivs bra med honom. Vi arbetar tillsammans och har inte för avsikt att lämna någonting oavslutat.”

Även den tidigare Interspelaren Thiago Motta, som kom till PSG i januari, uttalar sig i frågan: “Jag hoppas att Leonardo inte lämnar. Jag tror att vi har en vacker framtid här i Paris. Presidenten försöker bygga ett starkt lag för de kommande fem åren och jag vill att han ska stanna för han gör det bra och det fungerar.”

Thiago Motta pratar även om Inter: “När det gäller klubben hade jag förväntat mig att lämna lite tidigare, det berodde inte enbart på Gasperinis ankomst. Han bad klubben att behålla mig. Detta sårade mig lite eftersom jag inte förtjänat en sådan behandling.”

Han får också en fråga angående grupperingar i omklädningsrummet och refererar direkt till argentinarna: “Tja, Samuel är en väldigt bra person. Med Zanetti har jag alltid haft en normal relation. När det gäller Cambiasso och de andra skulle jag inte säga att de var mina vänner men jag har alltid haft respekt när vi arbetat. Med Milito hade jag en bra relation, vi kände varandra från tiden i Genoa.”

Källa: fcinternews.it