Cordoba: “Jag vet vad jag ska göra men det rätta är att vänta några dagar innan jag berättar det”

May 12, 2012 15:30
( )

Ivan Ramiro Cordoba gästade Inter Channels Prima Serata och berättade om känslorna under sista framträdandet på San Siro, Stramaccioni, framtiden för honom och Inter:

“Stödet är alltid väldigt uppskattat… Mitt hjärta gick nästan itu bara från känslorna på San Siro häromkvällen. Jag behöll också matchbollen med signaturer från mina lagkamrater. I varje fall, jag upprepar, jag är den som skall tacka alla, för de här åren har varit fantastiska, svåra och underbara. Alltihop var delar av en vacker dröm.”

Från känslorna han kände på planen till hans egna personliga åsikter om fotboll: “Guarin och Juan är inte bara framtiden utan även nutiden för Inter. De har personlighet och en framtid, liksom en karisma och önskan att ta på sig ansvar och göra sin del.”

När vi är ändå pratar om nutid, Cordobas tankar om Stramaccioni: “Han är en person som är väldigt noggrann, även i de instruktioner han ger oss. Han har bra fingertoppskänsla, instinkt och får oss att förstå saker under resans gång. Dessa egenskaper har varit väldigt viktiga för oss under den hittills korta perioden. Innan derbyt hade han berättat för mig att han kanske skulle behöva mig under matchen och genom att göra det visade han att han hade stort förtroende för mig.”

Från Inters framtid till Cordobas egen framtid, två saker som möjligen kommer att vara sammanbundna: “Om mina råd kan hjälpa Inters framtida försvarare så kommer jag gladeligen att hjälpa till. Jag vet vad jag ska göra men det rätta för mig är att vänta några dagar innan jag pratar om det.”

Källa: inter.it 

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter