Di Marzio om petningen av Zarate: “Ett val baserat på transfermarknaden, hans äventyr i Inter är avslutat”

Di Marzio om petningen av Zarate: “Ett val baserat på transfermarknaden, hans äventyr i Inter är avslutat”-->
<!--:sv-->Di Marzio om petningen av Zarate: “Ett val baserat på transfermarknaden, hans äventyr i Inter är avslutat”<!--:-->
May 12, 2012 20:17
( )
SempreInter.com

Mauro Zarate och Inter kommer att ta farväl av varandra. Åtminstone för tillfället men kanske även permanent. Att han inte blev uttagen i truppen mot Lazio idag sänder tydliga signaler och mercatoexperten Gianluca Di Marzio är övertygad om att argentinarens tid i Inter är över:

“Inter har inte kallat Zarate inför morgondagens match mot Lazio. Samma dag som man saknar både Forlan och Sneijder. Tekniskt val? Ett val baserat på… transfermarknaden: Inter har tydligen beslutat att inte lösa ut honom och vet att spelaren kommer att återvända till Rom och vill undvika att skapa miljöproblem i en avgörande match om Champions. Oavsett om det var ett gemensamt eller inte så var det Stramaccionis och klubbens val. De avstår ett potentiellt tekniskt bidrag av skäl som berör spelarens framtid i och med att han ägs av motståndaren i den sista matchen han är utlånad. Sålunda är mästerskapet redan över för Zarate. Likaså är hans äventyr i Inter avslutat. Förutsatt att de två klubbarna inte bestämmer sig för att förhandla om alternativa sätt att lösa den redan fastställda summan (15 miljoner euro), en lösning som är osannolik men som fortfarande har en del kvar att utvärderas.”

Källa: fcinternews.it

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter