Interlegenden Walter Zenga som numera är tränare för Al-Nasr, där han precis avslutat en bra säsong, kommenterade Ivan Cordobas stundande avsked som fotbollsspelare:

“När jag slutade spela sa mina lagkamrater ‘du slutade för tre år sedan..’ Killar som han behövs i omklädningsrummet, han är den sortens spelare som trots att han inte spelar mycket är till stor hjälp.”

L’Uomo Ragno, spindelmannen, som han kallades berättade också att hann förlängt kontraktet med sin nuvarande klubb:

“Det var mitt val, jag har bestämt mig för att arbeta utomlands. Jag förlängde med två år och här är det svårt att göra det. Men det innebär att det fungerat bra.”

Juventus Scudetto:

“Den som vinner förtjänar det alltid, bortsett från enskilda händelser. I de avgörande ögonblicken av säsongen händer det alltid att bollen studsar fel, att den går eller ut, men bortsett från att de är obesegrade vad mer kan jag säga?”

Om Stramaccioni:

“Jag har alltid varit av åsikten att en president kan tillsätta vem han vill. Jag minns bara att när jag började sa man att jag var för ung, nu har jag erfarenhet och ungdomar kommer fram. Han har dock hittat rätt plats vid rätt tidpunkt och det är rätt att han får fortsätta.”

Källa: fcinternews.it