Benassi: “When Cassano has the ball…”Benassi: “När Cassano har bollen…”

Benassi: “When Cassano has the ball…”Benassi: “När Cassano har bollen…”-->
<!--:en-->Benassi: “When Cassano has the ball…”<!--:--><!--:sv-->Benassi: “När Cassano har bollen…”<!--:-->
February 21, 2013 22:46
( )
SempreInter.com

Marco Benassi

“When Cassano has the ball, you know he’ll find you.” A beaming Marco Benassi spoke about his first professional goal, Inter’s win and the man from Bari’s wonderful assist, following the Nerazzurri’s victory over Cluj. “I’m delighted about my goal and I’d like to dedicate it to my family and my girlfriend. I’m very happy, for me and the whole team.”

“It was important to get back on track after a poor performance in Florence and now we can focus on the derby. We believe in our ability and we’ll go there together and strong. I’m happy to have stayed in this squad.”Marco Benassi

“När Cassano har bollen så vet man att han kommer hitta dig.” En mycket glad Marco Benassi talade om hans första professionella mål, Inters seger och mannen från Baris underbara assist:

“Jag är väldigt glad som fick göra mål och jag skulle vilja dedikera målet till min familj och min flickvän. Jag är mycket glad, för min skull och för hela laget.

Det var viktigt att komma tillbaka på rätt spår efter en dålig match i Florens, och nu kan vi lägga fokus på derbyt. Vi tror på vår förmåga och vi åker dit tillsammans, och med styrka. Jag är glad som stannade kvar i det här laget.

By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter