Mauro Zaraté: “After I returned to Lazio from Inter…”Mauro Zaraté: “Efter att jag återvände till Lazio från Inter…”

<!--:en-->Mauro Zaraté: “After I returned to Lazio from Inter…”<!--:--><!--:sv-->Mauro Zaraté: “Efter att jag återvände till Lazio från Inter…”<!--:-->
July 16, 2013 03:03
( )

Former Inter-striker Mauro Zaraté was given a free transfer by Lazio these past few days and has decided to move back home to Argentina and Velez Sarsfield where he was interviewed by Argentinian newspaper Olé: “After I returned to Lazio from Inter I was frozen out by President Lotito and his gang which consisted of the Sporting Director, the coach and 2-3 players. I have never seen anything like this before but this President does these kind of things.”

Mauro Zaraté gavs en fri transfer av Lazio i dagarna och har flyttat hem till Argentina och Velez Sarsfield där han intervjuades av argentinska Olé där han gjorde följande uttalanden: “Efter att jag återvände till Lazio från Inter blev jag utfrusen av president Lotito och hans gäng bestående av sportchefen, tränaren och 2-3 spelare. Jag har aldrig tidigare varit med om något liknande men den här presidenten gör sådana saker.”

By Nima Tavallaey Roodsari