Falcao:”Guarin har en enorm potential”

February 29, 2012 21:05
( )

Radamel Falcao intervjuades idag av O Jogo som är en portugisisk tidning. I intervjun pratar han mycket om Guarin, som enligt Falcao kan göra bra ifrån sig i Inter:” Han har en enorm potential och avslutade förra säsongen väldigt bra. Det var logiskt att han inte kunde vara kvar på den nivån pga skador och andra motiv. Jag tror att han i Inter kommer att bevisa hela sitt värde. Hans nedgång? Det är sådant som händer i fotboll. Det finns många faktorer som hindrar en spelare eller ett lag att göra om den gångna säsongen.

Falcao pratar även om relationen mellan Guarin och Inters supportrar som ännu inte sett honom på plan:”Både han och laget behöver mer tålamod när man spelar på hemmaplan. Spelarna har ett behov av att få stöd i bra och i dåliga stunder.” 

Editorial Staff
By Editorial Staff