Materazzi: “Stramaccioni är en anledning att vara hoppfull”

June 18, 2012 18:52
( )

I samband med den avslutande etappen av projektet The Chance i Catania fanns Marco Materazzi på plats. I en kort intervju med Italpress pratade den tidigare Interförsvararen om Inters projekt:

“Inter har påbörjat arbetet med en ny cykel enligt tränarens instruktioner och reglerna för Financial Fair Play. Laget har köpt en utmärkt spelare som Palacio och försöker sälja en del spelare för att köpa nya, men redan det faktum att man börjar med Stramaccioni är en anledning att vara hoppfull. Jag anser honom vara en tränare som vet vad han vill och som uppskattas av laget. Han är dessutom en tränare som kan hantera betydelsefulla matcher.”

VM-hjälten från 2006 uttalade sig också inför kvällens matcher i Euro 2012 och det faktum att gli Azzurri kan åka ut redan i gruppspelet:

“Vi måste enbart tänka på att ta tre poäng, jag tror inte att Spanien och Kroatien kommer att ge bort någonting. Kroatien kanske till och med vinner. Jag hoppas att det inte blir en repris av situationen 2004. Jag var där och minns mycket väl besvikelsen eftersom vi hade ett bra lag på planen. I turneringar som dessa får man ingenting gratis, ett exempel på detta är Tyskland igår.”

Källa: fcinternews.it

By Olof Svensson