Moratti om ungdomarna: “Jag hoppas att detta bara är början”

Moratti om ungdomarna: “Jag hoppas att detta bara är början”-->
June 30, 2012 14:17
( )

Interpresidenten Massimo Moratti har trots den jobbiga säsongen trots allt någonting att glädja sig åt och det är ungdomarna som gett Inter fyra titlar (Scudetto Primavera, Scudetto Juniores-Berretti, Scudetto Giovanissimi och The NextGen Series) under den gångna säsongen. I en intervju som publicerades i både Gazzetta dello Sport och Corriere dello Sport öser vår president beröm över ungdomssektionen:

“Ett italienskt och kanske även europeiskt rekord. Det gör oss bara ännu mer optimistiska inför framtiden. Våra ledare har gjort ett utmärkt arbete. Men jag skulle inte kalla det Barcelona-modellen. Kopior är aldrig lika bra. Inter är Inter och har levererat utmärkta resultat under flera år. Jag tror att det aldrig är en bra sak att försöka efterlikna vad något annat lag gjort, det kan göra att man förbiser resultaten. Kulmen för lagets arbete? Mer än någonting annat hoppas jag att detta bara är början. Jag skulle vilja framhålla det goda arbetet som utförts av våra ledare. Jag hoppas att vi fortsätter så här framöver.”

Moratti pratade även om den stora glädje han kände när Inters ungdomar vann den första upplagan av NextGen Series:

“Det var en stor glädje att vinna den första upplagan av NGS med Primaveran. Den kommer jag aldrig glömma, precis som jag inte kommer att glömma vad spelarna i Giovanissimi gjorde när de lovade mig en seger för att glömma de misstag som gjorts under säsongen.”

Källa: fcinternews.it

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter