Alvarez: “Stramaccioni har en fantastisk framtid”

Alvarez: “Stramaccioni har en fantastisk framtid”-->
<!--:sv-->Alvarez: “Stramaccioni har en fantastisk framtid”<!--:-->
July 5, 2012 20:35
( )
SempreInter.com

Även Ricardo Alvarez pratade med journalisterna i samband med presentationen av Inters nya tröjor. Våra kollegor på fcinternews.it frågade Alvarez om hans relation med tränare Andrea Stramaccioni:

“Jag trivs helt klart väldigt bra. Han är en tränare som får sin första erfarenhet som tränare, men har gjort allt till det bättre. Han har en otrolig framtid. Direkt när Il Mister kom kändes det bra, vi har en fin relation, när han kom pratade han med mig och lät mig spela mycket, det är bara normalt att jag tackar honom. Nu vill vi göra en ny säsong tillsammans.”

“Jag tror att jag återhämtat mig bra från mina knäproblem. Träningslägret är grundläggande för att få en bra början på säsongen. Juve? En stark motståndare. Möjligheten att lånas ut? Jag har inte hört något, jag tänker bara på att spela, du måste prata med Branca.”

Om sin position:

“Jag gillar att spela på olika positioner, därefter bestämmer tränaren.”

Direkt efter ville Sky Sports prata med argentinaren:

“Hemmatröjan är den klassiska, representerar laget, samtidigt som jag gillar den röda och hoppas att den kommer att gå bra.”

“Ett lag håller på att ta form som vill återvända till att vara samma som tidigare. Nu tänker vi på att göra ett bra träningsläger, att skapa en bra grupp och spela den första officiella matchen på bästa möjliga sätt. Jag hoppas att detta kommer vara en säsong av förpliktigande, den innan var inte någon lycklig sådan eftersom vi hade en del problem, men nu måste vi blicka framåt för att ta oss tillbaka och vara värdiga det här laget och den här tröjan.”

“Julio Cesar och Stankovic? Jag vet inte vad de ska göra, ni måste prata med Branca, jag tänker bara på att arbeta och det är vad vi alla tänker på. Vem som lämnar eller blir kvar vet jag inte. Det är betydelsefullt för mig att få ha denna första erfarenhet tillsammans med så många argentinare, det är glädjande för mig eftersom de hjälper mig att förstå den här fotbollen. Sedan vet jag inte vem som ska lämna, jag kan inte prata om det. Tillsammans med de andra argentinarna samlas vi för den årliga asadon, det är en fin sak eftersom den får oss att känna oss som hemma.”

Källa: fcinternews.it

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter