Milito: “Vi kommer att vinna igen, direkt”

Milito: “Vi kommer att vinna igen, direkt”-->
<!--:sv-->Milito: “Vi kommer att vinna igen, direkt”<!--:-->
July 10, 2012 17:20
( )

Diego Milito gör sig redo för ytterligare en säsong med Inter och han är ute efter revansch. Gazzetta dello Sport fick en intervju med Il Principe på träningsanläggningen i Pinzolo och en av frågorna handlade om de påstådda klanerna i Inters trupp, något nummer 22 förnekar:

“De saker jag hör är absolut inte sanna. I Inter finns det inga klaner.

Milito är fylld av förhoppningar inför den kommande säsongen och “Vi kommer vinna igen, direkt” är det viktigaste för detta Inter som han har så mycket förtroende för, hans Inter:

“När man trivs på ett ställe kan man säga nej till vilket erbjudande som helst. Jag är väldigt glad över att betraktas som en av de som är ‘untouchable’. Här trivs jag väldigt bra tack vare mina lagkamrater, supportrarna och klubben. Jag kommer aldrig kunna betala tillbaka den kärlek som visats av alla.”

Ett Inter under ombyggnad:

“Vi är en mycket viktig fas. För andra gången sedan jag kom till Inter är jag med i förberedelserna från början, detta är mycket viktigt. Vi måste börja starkt, vara enade och lida. Utan lidande uppnår man ingenting.”

Om den balans som krävs för att kunna göra 24 mål:

“Jag förnekar det inte. Jag var irriterad när jag inte kunde göra mål. Men jag gjorde inget drama av det. Tränarbytena påverkade. Det är inte lätt att börja med en, fortsätta med en annan och sedan avsluta med en tredje. Detta lämnar en inte oberörd. Att starta om med en tränare är definitivt ett plus.”

Om Pazzinis uttalande där han säger att han inte känner sig delaktig i det nya Inter:

“Jag blev förvånad. Om han skulle lämna skulle jag bli ledsen, precis som med de andra lagkamraterna som redan råkat ut för det.”

Till den kommande säsongen kan han få en ny lagkamrat: Mattia Destro, en person som Milito endast träffat i förbigående:

“Jag kan avslöja att redan när han tränade med oss såg vi att han skulle bli stor.”

Allt färre av hjältarna från Madrid är kvar i laget. Under sommaren kan vi få se Julio Cesar och Maicon ta farväl till klubben:

“Jag diskuterar inte transfermarknaden, vi får se vad som händer och sedan kan vi prata. Jag är ledsen över att säga farväl till lagkamrater och vänner som Forlan och Lucio med vilka jag haft en utmärkt relation. Men Inter har ett nytt projekt och klubben kommer först.”

Om nyförvärven Palacio och Silvestre:

“De är värdiga att vara i Inter. Under dessa år i Italien har de bevisat det och dessutom fått den nödvändiga erfarenheten. Dessutom kommer de båda från en storklubb som Boca Juniors.”

Under träningarna har man kunnat ana en formation med Sneijder bakom Palacio och Milito, i nuläget Alvarez eller Coutinho:

“Med honom och Palacio skulle vi ha en mycket stark formation. Men vi får inte glömma bort Coutinho och Alvarez.”

Om vad han skulle göra för att vinna igen:

“Jag är övertygad om att vi kommer att börja vinna igen. Jag skulle göra vad som helst för att vinna, till och med färga mitt hår. Färgen går ju ändå att tvätta bort.”

Källa: fcinternews.it

Gillade du artikeln? Visa din uppskattning för skribenternas arbete genom att gilla artikeln.

 

 

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter