Stramaccioni: “Det fanns positiva tecken”

Stramaccioni: “Det fanns positiva tecken”-->
July 10, 2012 19:31
( )

Efter internmatchen mellan Inter A och Inter B, Inter orange och Inter grön höll Intertränaren Andrea Stramaccioni en presskonferens.

Bra och mindre bra tecken:

“Detta är en period under vilken vi arbetar hårt. Som tränare tar man snarare till sig av signaler än efter tecken i det här skedet, men jag har inte lyckats omsätta dem ännu. Vi måste vara redo innan de andra, vi måste hitta balansen innan de andra. Det fanns vissa positiva tecken, som när det gröna laget i spelet utan boll aldrig gav mig intrycket av att bli för långa. Men det var en liten internmatch.”

Vilka förändringar i uppbyggnaden av spelet gjordes då de stora vapnen saknades?

“Som tränare måste man bli bekant med spelarna, sedan är det upp till mig att inse hur Inter kan bli farligt under spelets gång. Idag var det ett Inter som hela tiden försökte spela, jag minns knappt en enda långboll, något man aldrig ser under en riktig match. Detta innebär att det fungerar bra.”

Pazzini tycks ha stora problem, kan du hjälpa honom?

“Idag spelade Pazzini med tio killar mot ett lag som bestod av Inters grund, det är inte konstigt att han knappt hade bollen. Jag ville se vissa tremannaanfall och vid den här tidpunkten ingår han inte i något av dem, men att prata om honom tycker jag vore orättvist.”

Ranocchias situation?

“Det finns ingen situation för Ranocchia, annars är det så för alla. Varför inte Samuel var med direkt från början? Vi var bra och som vanligt pratade jag med alla. Idag ville jag ha vägledning, vi jobbar på det, snart får vi det.”

Planen för Stankovic:

“Han har gjort ett känsligt kirurgiskt ingrepp, jag har besökt honom och frågade honom när han kommer att ansluta. Jag vet inte om det blir ikväll eller i morgon.”

Effekten av de nya spelarna, från Silvestre, Handanovic och Palacio till Coutinho:

“På träningslägret finns det spelare som är mycket motiverade, även idag, trots att det var en internmatch var tempot mycket bra. Det finns en vilja att spela. De som har kommit tillbaka ser bra ut och även de nya har kommit in med rätt attityd.”

Källa: fcinternews.it

 

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter