Zanetti om kvällens match: ” Viktigt att försöka spela smart”

Zanetti om kvällens match: ” Viktigt att försöka spela smart”-->
August 2, 2012 19:09
( )
SempreInter.com

 

Javier Zanetti som är 3 matcher från hans 800:e match i tävlingssammanhang som skulle också markera hans 150:e europeiska match för Inter som han skulle ta med sig till planen imorgon.

‘ Vi vet att vi kommer möta en väldigt energisk atmosfär imorgon, men jag tror att många av oss är vana med den här sortens situation. Den viktiga är att försöka spela en smart fotboll och även visa det mesta av vår karaktär som vi tror kan hjälpa oss att spela bra fotboll.”

Kaptenen berättade också om förberedelsen:

” Vi kommer behöva spela smart. Vi vet att vi fortfarande inte har tränat en hel månad än men vi kommer behöva ta ut våra andra kvalitéer och att alltid ha i minnet att det är två matcher och att försöka ge allt vi har.”

Första tävlingsmatchen kommer också att markera Zanetti´s 18:e säsong i Inter.

‘ Det är en viktig säsong för alla för det har varit mycket förändringar, men jag är självsäker. Det är också många ungdomar och de av oss med mer erfarenhet måste hjälpa de. De representerar framtiden av klubben, en stor framtid.”

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter