Stramaccioni: ”Det var fantastiskt att se alla dessa fans som var med oss förra veckan”

August 8, 2012 19:54
( )

 

Imorgon så kommer det vara Inters första match för säsongen 2012/13 på Meazza och Interfansen är givetvis bakom laget. En stor grupp av Interfans reste till Split förra veckan och nu före matchen så finns det mycket intresse inför morgondagens retur som har lett till att andra delen har öppnats. Andrea Stramaccioni ville gärna tacka fansen under hans presskonferens idag.

” Det var fantastiskt att se alla dessa fans som var med oss förra veckan. Fansen följer oss och de nummer som förväntas imorgon på San Siro visar hur nära supportrarna är oss. Det är lättare att fylla arenan när du vinner ligatitlar och Champions League troféer men man förväntar det inte speciellt mycket med tanke på den säsongen vi hade ifjol. Och fortfarande så visar våra fans oss hur viktiga vi är för de och jag vill tacka de för det.”

Mister blev sedan frågad om morgondagens startelva men speciellt om vem som kommer spela mellan Walter Samuel eller Silvestre med tanke 3-måls fördelen då man tagit första steget men också för den nya gräsmattan på Meazza, som laget testade på igår för första gången.

” Vanligtvis så gör man beslut om man ska spela med folk som är baserat på vad som är bäst för laget i allmänt, inte från första match resultatet eller tillståndet av planen vilket sedan visades vara i utmärkt skick ändå. Vi kommer att utvärdera allt på rätt sätt men vår största bekymmer är att inte ta några risker.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Källa: Inter.it

 

By Olof Svensson