Andrea Ranocchia intervjuades efter matchen mot Hajduk och även han menar att det finns mer att ge. Så här sa han till Sky:

“Det var tuffare än väntat, båda målen var tursamma, men det viktigaste var att överleva till slutet även om vi borde ha utnyttjat de målchanser vi skapade.”

“Vi tränar väldigt hårt, vi är fortfarande i början av augusti så därför finns det ingen anledning till oro. Den här säsongen har börjat bra, jag är nöjd med det jag gör. Landslaget? Dit kan jag bara nå om jag gör bra resultat med klubben därför fokuserar jag på att göra bra ifrån mig i Inter.”

“Jag till Juventus? Det har aldrig varit på tal, jag har aldrig funderat på att lämna för jag har tränat hela sommaren för att kunna visa det jag inte kunde visa förra säsongen. Från första dagen har jag kunnat träna bra och det påverkar definitivt. Det har sagts mycket om mig men dessa saker har inte gjort att jag grävt ner mig.”

“De uppgjorda matcherna? Inter har funnits där för mig, likaså mina lagkamrater. Jag är främmande för dessa saker men det är rätt att det rättsliga utreder det eftersom det kommer familjer till arenan för att få se en ren show. Mitt samvete är rent och om de ringer mig igen kommer jag att svara och hjälpa rättvisan.”

Till Inter Channel:

“Inte heller vi hade väntat oss detta resultat, men de gjorde två turmål och vi tog inte till vara på våra chanser som vi skapade. Det är dock inte konstigt men vi trodde vi skulle vara mindre trötta. Det är en bra period för mig, jag tränar bra och är nöjd med det jag gör. Jag hoppas kunna fortsätta så här.”

“Mål? Jag vill ha roligt när jag spelar för under förra säsongen saknades glädjen. Men nu trivs jag bra och visar de planen genom att göra mitt bästa.”

Om den nya gräsmattan:

“Den håller bra, positivt intryck för att vara första matchen. Vi får se hur den är under de kommande matcherna.”

Källa: fcinternews.it