Longo till Inter Channel: ” Vi är en bra grupp”

Longo till Inter Channel: ” Vi är en bra grupp”-->
<!--:sv-->Longo till Inter Channel: ” Vi är en bra grupp”<!--:-->
August 12, 2012 21:57
( )

 

Enligt order från tränaren Devis Mangia så förbereder sig Longo med sina kamrater för u21 matchen mot Holland i en vänskapsmatch mot på Onsdag vid Cambuur Stadium i Leeuwarden.

” Vi är en bra grupp’‘ sa Longo till Inter Channel i slutet på träningen vid arenan Brianteo i Monza.

” Att integrera var inga problem. Tränare Mangia är ny för allihopa och hans sätt att lägga upp saker och ting är nytt, inte bara för mig utan för hela laget också. Likheter mellan Stramaccioni och Mangia? Var och en har sitt eget sätt att arbeta och göra saker, båda är bra. Jag är bekväm med båda och jag önskar dem båda bäst.”

Just nu bär han den blåa tröjan men hans minne av hans första match på Meazza ( med förstalaget trots att han debuterade mot Lazio den 13e Maj)  mot Hajduk är fortfarande färskt i hans sinne.

” Bortsett från resultatet, vilket vi uppenbarligen hoppades på att det skulle gå bättre. Jag var väldigt glad att få spela mot Hajduk i Europa League, det var väldigt spännande. Jag är ganska glad även fast vi verkligen kan ha gjort bättre ifrån oss. Jag hoppades på att göra mål men tyvär så klarade jag inte det… Men jag är glad att vara där jag är.”

Sedan så kom svaret angående hans framtid.

” Det är inte upp till mig att besluta. Jag försöker bara ge mitt allt konstant och ta nytta av möjligheterna jag får. Och om Inter skulle besluta sig att låna ut mig skulle jag också bli glad att gå någonstans där jag förmodligen skulle få mer plats. Kommer jag att följa i fotspåren av Mattia Destro? Kanske så kan jag imitera honom i den meningen med att göra bra ifrån sig som han gjorde, fast kanske ännu bättre (ler).  Jag jobbar hårt varje dag och jag hoppas en dag att bli ännu bättre.”

 

 

 

 

 

 

Källa: Inter.it

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter