Guarin om matchen ikväll: ”Vi kommer koncentrera oss på att vinna, att göra bra ifrån oss och att spela som Inter.”

Guarin om matchen ikväll: ”Vi kommer koncentrera oss på att vinna, att göra bra ifrån oss och att spela som Inter.”-->
<!--:sv-->Guarin om matchen ikväll: ”Vi kommer koncentrera oss på att vinna, att göra bra ifrån oss och att spela som Inter.”<!--:-->
August 23, 2012 19:10
( )

 

Guarin var också med på intervjun igår när Stramaccioni talade om bl.a  om mercaton och om matchen ikväll. Guarin tog sedan över och talade då om de förra två matcherna mot Hajduk Split.

” Den senaste omgången så spelade vi två matcher som var helt olika. Vi måste komma ihåg att när det är två matcher som spelas så måste man fortsätta att vara koncentrerad enda till slutet, oavsett om resultatet gynnar dig eller ej. Inter kan inte gå igenom en förlust som vi gjorde mot Hajduk på San Siro.”

Colombianen talade också om de unika farligheter som kan förekomma i Europa League, en turnering som han känner till en del efter att ha vunnit turneringen med Porto.

” Det finns två typer av svårigheter i denna turneringen, det första är att man åker till ställen som är långt ifrån dvs långa resor och det andra är att man möter lag som man inte känner till så bra men som också är svåra att spela mot, rejält taggade men också bestämda för att vinna.”

Om matchen mot det rumänska laget Vaslui.

” I denna matchen så kommer vi möta motståndare som folk tror kommer vara en barnlek för oss, men vi kommer behöva vara extremt försiktiga eftersom det är ett lag som vi inte vet så mycket om. De kommer ge allt och de kommer vara desperata för att göra bra ifrån sig. Vi kommer koncentrera oss på att vinna, att göra bra ifrån oss och att spela som Inter.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Källa: Inter.it

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter