Gargano till pressen: ”Jag är oerhört stolt att få bära denna tröjan”

Gargano till pressen: ”Jag är oerhört stolt att få bära denna tröjan”-->
<!--:sv-->Gargano till pressen: ”Jag är oerhört stolt att få bära denna tröjan”<!--:-->
August 28, 2012 17:54
( )

 

Han har redan presenterat sig på planen mot Pescara och första intrycket var utmärkt. Idag så presenterades Gargano och valde då att uttala sig med egna ord hos pressen vid Centro Sportivo Angelo Moratti. Till en början så blev han tillfrågad om att förklara skillnaden mellan Napoli och Inter.

” Inter är mer erfarna. Det var rätt tid att komma hit, detta är en drömflytt för mig. Jag har hejat på Inter sedan jag var en lite pojke och jag kände mig omedelbart hemma här. Mina lagkamrater har gjort så att jag har känt mig väldigt välkommen och det känns redan som om jag har spelat här i flera år. Hur jag börja heja på Inter? Det började i ung ålder när jag spelade Playstation då jag alltid valde Inter. Och nu hoppas jag på att få spela här länge.”

Mittfältaren fortsatte prata om relationen mellan Inter och hans hemland.

” Inter är en av de mest populära lagen i Uruguay. Jag är oerhört stolt att få bära denna tröjan och det är en stor sak för mig att kunna representera Uruguay i italiensk fotboll. Recoba? Vi spenderade en hel del med varandra på min semester i Miami. Han har alltid varit en av mina idoler, han och Ruben Sosa.”

Gargano blev tillfrågad om vad hans åsikt var angående Diego Forlan, som inte blev så stor succé i Inter.

” Jag är inte Diego, det som jag vet är att han inte kunde pressa ut det som han är kapabel till att göra. Han hade lite otur också.”

Sedan hans ankomst till Appiano, så har Gargano fått sällskap med en annan Uruguayan vars namn är Alvaro Pereira.

” Pereira är en fantastisk spelare. Han behöver lite tid för att vänja sig med italiensk fotboll men han är en mycket bra fotbollsspelare.”

Vad har ni för mål denna säsongen?

” Vi vill vinna alla tävlingar som vi är med i”

Om Juventus och Scudetto-loppet?

” Vi behöver inte tänka på Juventus, bara på oss själva, det som jag kan säga är att de spelarna vi har i Inter är lika starka som Juventus, om inte starkare.”

 

 

 

 

Källa: Inter.it

By Olof Svensson
Close

Subscribe

to our newsletter