Inters Walter Gargano intervjuades av Sky Sport 24. Den uruguayanska mittfältaren som kom till Inter under transferfönstrets sista dagar berättar om hur Inter är ett eftertraktat mål för sydamerikanska spelare:

“Drömmen för varje sydamerikan är att komma till ett europeiskt storlag. I ett av dem har jag spelat och det var Napoli, men det finns 3-4 andra i Europa och ett av dem är Inter. Jag skulle vilja arbeta mer med laget, men jag är glad för trots att jag kom hit i slutet av transferfönstret har tränaren gett mig stort förtroende. Det gjorde ont att lämna Napoli eftersom jag knutit många vänskapsband både på och vid sidan av planen, men efter att jag kommit hit vill jag gå framåt. Förlusten mot Roma gjorde ont men efter matchen pratade vi igenom allt. Om vi spelar som vi gjorde mot Torino och Pescara kan vi vara lugna eftersom det finns stora spelare här.”

Men är Napoli den stora motståndaren för Inter?

“Det kan man inte säga.. Jag tror att vi mer än något behöver rikta in oss på Juventus.”

Kan Gargano göra det möjligt för Hamsik att komma till Inter?

“Han är en bandiera där och vill stanna i Napoli. Det är upp till honom att bestämma vad han ska göra men han trivs bra i Napoli.”

Källa: fcinternews.it