I en intervju med TMW går den gamle Interlegenden Sandro Mazzola ut till försvar mot de som kritiserat Inter och Stramaccioni efter matchen mot Torino:

“Det är bara en enkelspårig person som inte kan byta tankesätt. Jag tycker att Stramaccionis val tyder på stor intelligens och mognad hos tränaren. Stramaccioni insåg vid tidpunkten att han var tvungen att förändra någonting för att få med sig ett positivt resultat hem och han gjorde det utan rädsla. Det är uppenbart att det här är ett projekt under uppbyggnad och i den här fasen är det därför viktigt att få med sig bra resultat hem, för att vinna övertygelse och förtroende.”

Mazzola var även imponerad av Milito och Juan Jesus:

“Nu finns det inga mer ord för att beskriva Diego Milito. Även mot Torino var den felfria anfallaren upphovsman till ett fenomenalt mål. Juan Jesus i försvaret var också mycket bra, den här killen har verkligen betydelsefulla egenskaper men just nu är det viktigaste att fokuserar på att göra bra insatser regelbundet.”

Sneijder var uppenbart irriterad över att bli utbytt men det oroar inte Mazzola:

“Det är bättre att han blir arg! Jag tolkar hans irriterade reaktion till bytet som någonting positivt, det betyder att killen är motiverad och att han är angelägen om att göra bra ifrån sig. I kommande matcher kommer han försöka göra bättre ifrån sig för att inte bli utbytt.”

Källa: fcinternews.it